Over Kristel Melissa

‘Brad, de vegetarische superheld!’ is het eerste kinderboek van Kristel Melissa. Ze is opgegroeid in Zeeland met vele hobby dieren aan huis. Paarden, kippen, schapen, konijnen, vogels, pauwen, geiten, vissen, eenden en een hond.

VEGETARIËR
Toen Kristel 8 jaar was, wilde zij vegetariër worden na het zien van een video op school over de vleesindustrie. Dat, in combinatie met haar liefde voor dieren, was de reden om geen dieren meer te eten. In de jaren 90 was vegetariër zijn nog best “gek” en had je weinig keuze aan vleesvervangers. Tegenwoordig hoef je gelukkig niets meer te missen. Er is veel aanbod van vegetarische producten.

LANCERING BRAD
Tijdens de voorleesfase van haar zoon Chase, kwam Kristel tot de ontdekking dat er nauwelijks leuke kinderboeken zijn met een vegetarisch thema. Daarom schreef zij destijds speciaal voor hem het verhaal ‘Brad, de vegetarische superheld!’ dat eind 2021 is gelanceerd. Mireille van Yperen heeft het boek geïllustreerd.

Het kinderboek biedt ouders, opa’s en oma’s, leraren en begeleiders een leuk en leerzaam kinderboek om voor te lezen.

Om het voor kinderen en ouders nog leuker te maken is deze website gelanceerd met een webshop van Brad, recepten en persoonlijke voedingstips van Kristel.

MADE WITH LOVE
Samen kunnen we de wereld voor iedereen een beetje beter maken, ook voor de dieren!

MINDSET COACH
Kristel is mindset coach en wordt regelmatig ingezet om als ervaringsdeskundige huiselijk geweld te spreken. Haar bedrijf Mindset Motivation is begin 2020 opgericht. Ze helpt mensen o.a. om bewust te worden van gedachten en patronen die zij meedragen vanuit hun jeugd. Meer informatie hierover vind je op www.kristelmelissa.com.